Cookie- og databehandling på www.fws-glas.dk

Databehandling af persondata

Hvilke personlige data indsamler F. Weien Svendsen A/S og hvad bliver de brugt til?

Når du kontakter F. Weien Svendsen A/S, indsamler vi de nødvendige data i forhold til at kunne håndtere din henvendelse, herunder navn, telefonnummer og e-mailadresse til den elektroniske papirgang.

Vi bruger dine data til at besvare din henvendelse, til intern statistik og til etablering af vores markedsføring.

Opbevaring af persondata

Uanset arten jf. ovenfor, deles persondata ikke med tredjepart. Dog opbevares persondata hos databehandlere. I forbindelse med hosting af vores systemer, overfører vi derfor persondata til databehandlere inkl. databehandlere i lande uden for EU/EEA. Vi sikrer i den forbindelse dine rettigheder og et passende sikkerhedsniveau f.eks. ved brug af EU-kommissionens modelkontrakter.

Persondata slettes, når der ikke er brug for dem længere.

Indsigt i personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret hos F. Weien Svendsen A/S, skal du blot skrive til os pr. e-mail fws@fws-glas.dk. Ønsker du at gøre indsigelse eller få dine data rettet eller slettet hos F. Weien Svendsen, kan du ligeledes kontakte os pr. mail.

Er du ikke tilfreds med vores håndtering af din henvendelse, er du berettiget til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Ændringer i vores persondatapolitik

Ændres vores persondatapolitik, vil denne side blive opdateret.

Cookiepolitik

På FWS-glas.dk  bruger vi cookies til at indsamle oplysninger, som kan omfatte personoplysninger fra din browser, når du bruger vores hjemmeside. Vi bruger en række metoder, som fx cookies og pixel tags, til at indsamle oplysningerne som:

  1. IP-adresse
  2. personlig cookieidentifikator, cookieoplysninger og oplysninger om, hvorvidt din enhed har software, som kan tilgå visse funktioner
  3. personlig enhedsidentifikator og enhedstype
  4. domæne, browserens type og sprog
  5. operativsystem og systemindstillinger
  6. land og tidszone
  7. tidligere besøgte hjemmesider
  8. oplysninger om din interaktion med vores hjemmeside, som fx klikadfærd
  9. adgangstidspunkt og reference-URL’er.

Tredjemand kan også indsamle oplysninger gennem hjemmesider ved hjælp af cookies, tredjemandsplugins og -widgets. Disse tredjemænd indsamler oplysningerne direkte fra din internetbrowser, og behandlingen af oplysningerne er underlagt deres egen privatlivspolitik.

Vi bruger cookies og pixel tags til at følge vores kunders brug af vores hjemmeside og til at forstå vores kunders indstillinger (som fx lande- og sprogvalg). Dette giver os mulighed for at levere ydelser til vores kunder og forbedre deres onlineoplevelse. Vi bruger også cookies og pixel tags til at indhente generelle oplysninger om trafik og interaktion på hjemmesiden og til at identificere tendenser og indsamle statistikker, så vi kan forbedre vores hjemmeside. Vi bruger som udgangspunkt tre kategorier af cookies på vores hjemmeside:

  • Funktionelle: Disse cookies er nødvendige for hjemmesidens grundlæggende funktionalitet og er derfor altid aktiveret. Funktionelle cookies gør blandt andet, at du bliver husket, mens du browser rundt på vores hjemmeside i en enkelt session eller fra gang til gang, hvis du ønsker dette.
  • Performance: Performance-cookies giver os mulighed for at forbedre funktionaliteten af vores hjemmeside ved at følge brugen deraf.
  • Sociale medier og annoncer: Cookies til integration af sociale medier giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine sociale netværk og dele indhold fra vores hjemmeside via sociale medier.  Markedsføringscookies (fra tredjemand) indsamler oplysninger, som bidrager til at skræddersy annoncer til dine interesser, både på og uden for vores hjemmeside. I nogle tilfælde indebærer disse cookies behandling af dine personoplysninger. Deaktivering af markedsføringscookies kan medføre, at du ser annoncer, som ikke er lige så relevante for dig, eller at du ikke kan oprette korrekt forbindelse til Facebook, Twitter og andre sociale medier, og/eller at du ikke kan dele indhold på sociale medier.

Hvis du ønsker en omfattende og opdateret oversigt over hver tredjemand, der tilgår din internetbrowser anbefaler vi, at du installerer et plugin til din internetbrowser, som er beregnet til det formål.  Du kan også vælge at få din computer til at advare dig, hver gang der sendes en cookie, eller du kan vælge at deaktivere alle cookies. Det kan du gøre i internetindstillingerne på hver af dine browsere og enheder. Alle browsere er lidt forskellige, så kig i din browsers hjælpfunktion for at finde den rigtige måde at ændre dine cookieindstillinger på.